Ékszerfülhallgatót mutatott be a Nova

A H1 Audio Earrings igazából egy hagyományos ékszer, hagyományos anyagokból, csak van benne egy kis elektronika.

A müncheni Nova rendkívül izgalmas termékkel érkezett Las Vegasba. A H1 Audio Earrings egy klasszikus, leginkább a Dior ikonikus modelljét idéző fülbevaló, viszont a gyöngyben, ami egyébként igazi, elrejtettek egy komplett fülhallgatót. Az arany és ezüst kivitel is elérhető klipsz formájában, így az sem feltétel, hogy a felhasználó füle ki legyen lyukasztva, bár a stabilabb viselés érdekében létezik bedugós megoldás is.


[+]

A fülbevaló úgynevezett irányított hang (Directional Sound) technológiát használ, így a hangot csak mi halljuk, már persze addig, amíg mindenki tiszteletben tartja a privát szféránkat és nem mászik az auránkba. Az egyenként 7,7 grammos ékszer Bluetooth 5.2-es szabványon kapcsolódik Android vagy iOS rendszerű készülékekhez, a vezérlés pedig a klipsz hátulján lévő gomb segítségével történik, ezzel tudjuk kezelni a hívásokat, a zenelejátszót és a hangasszisztenst.

[+]

Az aranyozott vagy ezüsttel futtatott, négy mikrofonnal (térmikrofon) és két hangszóróval felszerelt fülbevaló 3,5 óra zenelejátszást vagy 2,5 óra beszélgetést ígérnek, a töltőtok pedig további három teljes feltöltést tesz lehetővé, összesen 14 órás üzemidőt biztosítva. A termékoldalon szerepel az exchangeable battery kifejezés is, így valószínű, hogy a fülesek akkuja cserélhető.

A klipszes fülbevalók kétféle stílusban viselhetők.A klipszes fülbevalók kétféle stílusban viselhetők. A klipszes fülbevalók kétféle stílusban viselhetők. [+]

Természetesen nem elvárható, hogy a hangminőség megközelítse egy in-ear füles vagy fejhallgató szintjét, a gyártó úgy fogalmaz, hogy AR-érzetű, kvázi egy hangréteg, ami olyan benyomást kelt, mint egy másik ember vagy zene a vonal másik végén, miközben mindent hallunk, ami körülöttünk történik. Egészen konkrétan ahhoz hasonlítják, mintha a filmekhez hasonlóan, az életünket is zenei narráció egészítené ki.

Hirdetés