Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája

Ahogy tavaly, a Samsung idén is a szűk publikum elé tárja készülőfélben lévő, nagyszabású rendszerfrissítését. Sokan epekedve várják az Android 8.0-ra épülő szoftvercsomagot Galaxy készülékükre, aminek Samsung Experience 9.0 lesz a neve, és a következő csúcskészülékeken (is) ez fog futni.


(forrás: Reddit) [+]

Azt, hogy a bétában résztvevő Galaxy S8 és S8+, illetve a frissebb Note8 az Android 8-as / Experience 9-es frissítést megkapják-e a Galaxy S9 befutásáig, nem árulja el a sajtóközlemény. A publikus béta teszt jelen szakaszában az S8 és az S8+ dél-koreai, amerikai és brit tulajdonosai gondolkodhatnak el azon, hogy a nyilván még bugos rendszerverziót kipróbálják, bár biztos megoldja majd a kommuna, hogy mások is rá tudják tenni a kezüket.


(forrás: Reddit) [+]

A megfelelő készüléken és régión túl a csatlakozás feltétele egy Samsung fiók és a Samsung Members / Samsung+ alkalmazás telepítése, hiszen azon keresztül lehet megpályázni a szép nevén Galaxy Beta Programme alá tartozó szoftver beszerzését. Ez a mérlegen 1,4 GB-ot nyom, és olyan oreós újdonságokat hoz, mint az automatikus űrlapkitöltés, az értesítési pöttyök és csatornák, az okosabb szövegkijelölés és egyéb, nem feltétlenül nyilvánvaló változások.

Előzmények

Hirdetés