Elérhető az átlátszó Nubia Red Magic 5G

De egyelőre sajnos csak limitált példányszámban és Kínában. Várjuk a gyártó válaszát a nemzetközi forgalmazásra vonatkozóan.

A Nubia Red Magic 5G technikailag négy verzióban került bejelentésre márciusban. A három színváltozaton kívül egy áttetsző, a stratégiai jelentőségű területeken pedig átlátszó hátlappal szerelt változatot is vártunk. A Red Magicnél nem ritka, hogy az egyes színvariációk eltérő memóriakiosztást is jelentenek, és ez idén sem volt másként. A 12/256 GB-os modell kizárólag Pulse kivitelben érhető el.

A Red Magic 5G Transparent Edition specifikáció tekintetében megegyezik az alapmodellekkel, de az egyetlen verzió 16 GB LPDDR5-üs rendszermemóriával. A látható alkatrészek egyébként nem valódiak, de az elrendezésük megfelel a valóságnak, a ventilátor viszont igen. Mivel a készülék egyelőre csak Kínában kerül piacra június 14-től, nem tudjuk összevetni az árakat. Jüanból átszámolva a 16 GB-os Transparent euróval olcsóbb (647 euró), mint az itthon is elérhető legdrágább (649 euró) modell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés