Elfoglaltak a OnePlus szoftverfejlesztői

A vegytiszta és rendkívül reszponzív OxygenOS felület a OnePlus készülékek egyik legfőbb fegyvere, és szerencsére elég gyakran érkeznek hozzá frissítések, a megmaradt bakik és a hiányzó funkciók orvoslására. A OnePlus 3 és a 3T a 2017-es modelleket megelőzve kapott Android 8.0 Oreo frissítést, de ezzel nem ért véget a 2016-os páros támogatása. A legújabb, 5.0.1-es OxygenOS update apróbb hibajavítások mellett aptX HD támogatást, WiFi hotspot kezelőt, bővebb képernyő kalibrációs opciókat és decemberi androidos biztonsági csomagot hozott.

Sokkal kevesebb káva maradt a OnePlus 3T-vel összevetve, mégis minimális az 5T méretnövekedése
A OnePlus a 2016-os és a 2017-es modellek szoftverfrissítéséről sem feledkezik meg [+]

A OnePlus 5T arcalapú védelmi rendszere akkora sikernek bizonyult, hogy az elődmodellek tulajdonosai megrohamozták a gyártó fórumait, kérlelve, hogy a korábbi készülékekre is elérhetővé tegyék a sima 2D-s védelemnél jóval nehezebben átverhető megoldást, nekünk nem is sikerült kicselezni. A OnePlus 5 legújabb bétás szoftverváltozata meg is kapta ezt a fajta arcalapú feloldást, a szokásos hibajavítások és a decemberi biztonsági csomag mellett. Végezetül, mivel későn jött, viszonylag későn, de csak megindult a OnePlus 5T oreós béta tesztelése, elhozva a 5.0-s OxygenOS és a 8.0-s Android előnyeit a kávamentesebb phabletre. Mint mindig, ezeket a közösségi tesztváltozatokat csak a hozzáértőknek érdemes telepíteniük, a többiek pedig a legjobban némi türelemmel járnak. A végleges Oreo várhatóan heteken belül befut az 5T-re.

Előzmények

  • Megérkezett az Oreo a OnePlus 3/3T-re

    A 2016-os páros előbb kapta meg a 8.0-s Android frissítést, mint a 2017-es modellek, persze az 5T még csak mostanában kerül piacra, egyelőre 7.1.1 Nougattal.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés