Elindult a Nougat az Xperia Z5-családra

Még tavaly indult a Sony-féle Nougat frissítési hullám, az X Performance után rövidesen frissült az Xperia X és az X Compact is, most pedig a Z5-ökre érkezhet az újdonság, egész pontosan a 32.3.A.0.372 build számú, 7.0-s alapokra épülő rendszer. Az Xperia Z5 Compact, Xperia Z3+ és Xperia Z4 Tablet készülékek tulajdonosainak még várniuk kell az OTA frissítést jelző ablakra.


[+]

Az új szoftver egyébként főként a Nougat natív extráit hozza az Xperiákra, a hatékonyabb akkumulátorhasználat és a többablakos mód bizonyára sokak által kedvelt tulajdonság lesz, ezen kívül olyan apróságokkal is lehet majd találkozni, mint az Xperia Home felületbe integrált Google Now asszisztens és időzített elsütés az előlapi kamerához, gombnyomással. A hazai frissítések, főleg a szolgáltatói készülékek esetén érkezhetnek késve, az viszont biztos, hogy hamarosan minden Z5 és Z5 Premium tulajdonos a saját telefonján tudhatja az új rendszert.

Frissítés: időközben itthon is elindultak a frissítések, és már az Xperia Z3+ tulajdonosok is találkozhattak a Nougatot jelző ablakkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés