Elindult az oreós béta a Nokia 8-on

A mai tesztünkhöz pont passzol a hír, hogy elindult az Oreo béta program a Nokia 8-on, ezzel a kérdésünkkel kapcsolatban ugyanis tegnap még nem sok mindent árult el a hivatalos ügyfélszolgálat, akiket erről kérdeztünk. A bétás szoftver használatához nem kell más, mint egy regisztráció, illetve természetesen a készülék, semmi egyebet nem kérnek a programhoz.

Időközben pedig a többi eszköz körül is érkeznek a hírek: állítólag minden HMD-s Nokia frissülni fog Android 8.0-ra, ám a paletta jelenlegi alsó végén lévő Nokia 3 még a 7.1.2-es Nougatot sem kapta meg, 7.0-ról frissítették 7.1.1-re korábban. A NPU értesülései alapján novemberre várható a 7.1.2-alapokon nyugvó rendszer a MediaTek-alapú kütyüre, az elhúzódott tesztfázist épp a rendszerchip típusával indokolták.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Jól fogynak a Nokia készülékek

    Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

Hirdetés