Eljött a Note 7 renderképek ideje

Olvasóink gyakran csak napi Samsung hír néven illetik a koreai gyártóhoz kapcsolódó pletykákat, kémanyagokat és bejelentéseket. Nem csoda, hiszen egy akkora és annyi termékkel rendelkező óriás, mint a Samsung, ennyi híranyagot szül, mostanában pedig csak a Note 7-től érkezik minden napra egy-egy, közeleg ugyanis az augusztus 2-ára tippelt bemutató.


[+]

Azt már többször leírtuk, hogy az phablet alighanem 5,8"-es ívelt kijelzővel, Snapdragon 821-es vagy Exynos 8893-as SoC-vel, 6 gigabájt RAM-mal és vízálló burkolattal érkezik, a minap a 3600 milliamperórás akkumulátor is elhangzott, és egyre több jel mutat az előlapba épített íriszleolvasóra, amivel a Samsung ráduplázna a biometrikus azonosítók számára.


[+]

A Note 7 lehet egyébként az első önállóan bemutatkozó, ívelt kijelzős Galaxy, eddig ugyanis egy-egy lekerekített edge variáns mellett mindig megjelent egy lapos megjelenítős társ is. Az idei Note azonban kizárólag edge kijelzővel lesz elérhető, ha hinni lehet a pletykáknak. A fenti renderképeket az @evleaks közölte.

Azóta történt

Előzmények

  • Védőtok árulkodik a Note 7-ről

    Úgy tűnik, hogy a Samsung Galaxy Note5 folytatása tényleg ívelt kijelzőt kap, néhány máris kosárba tehető védőtok legalábbis erre enged következtetni.

  • Egyféle Note 7 érkezhet

    Állítólag nem lesz lapos kijelzős új S-Penes Samsung phablet, csak ívelt AMOLED megjelenítős.

  • Augusztus 2-án érkezhet a Note 7

    Kiszivárgott a 7-es sorozatszámú Samsung Galaxy Note meghívója, amely szerint már augusztus elején megismerkedhet a nagyérdemű a következő ívelt készülékkel.

  • Nem lesz Galaxy Note 6?

    Pletykák szerint 7-es sorozatnévvel érkezik a következő S Pennel felszerelt Samsung csúcstepsi.

Hirdetés