Elképesztő lett a Realme C33 2023!

Csak sajnos nem a jó értelemben. A világon semmit nem változtattak az idei modellen, csak mögé tették az aktuális évszámot.

A Realme a világon semmit nem változtatott a tavaly bemutatott C33-as modellen, sem a dizájn, sem apróbb módosítások, sem a színvariációk tekintetében, tehát fogta magát, odabiggyesztette az aktuális évszámot és bemutatta újra ugyanazt. Még az operációs rendszert sem frissítették a jeles alkalomból, a C33 2023 ugyanúgy Android 12-vel dolgozik, mint a tavalyi modell. De legalább drágább nem lett, ugyanannyiért adják, mint tavaly szeptemberben. Szóval vagy nagyon sikeres készülék volt, vagy nem volt jobb ötletük a termékkategóriában (úgy a Realme C31 óta, mert a kamerákon kívül már az is pontosan ezt kínálta).


[+]

Az egyetlen változás, hogy a legkisebb memóriacsomag a Unisoc Tiger T612-es szett mellett már nem a 3/32 GB-os, hanem a 4/64 GB-os. Egyébként a 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású LCD panel ugyanaz, az 50 megapixeles főkamera és a 0,3 megapixeles mélységszenzor is, az 5000 mAh-s telepet továbbra is 10 wattos teljesítménnyel lehet tölteni microUSB porton, ujjlenyomat-olvasó pedig a bekapcsológombban. A dual SIM mellett is bővíthető belső tárhely és a 3,5 milliméteres jack is marad, mindezt pedig 45 és 49 ezer forintnak megfelelő rúpiáért adják 4/64 vagy 4/128 GB-os kiszerelésben.

Előzmények

  • Bemutatkozott az újragondolt Realme C31

    Az új Realme C33 potensebb kameraszettel, de ezen kívül megegyező hardverrel mutatkozott be.

  • Realme C31 - létminimum

    Ebben az árkategóriában technikailag nincs friss ajánlat a piacon. Kivéve persze a Realme C31-et. Kérdés, hogy a tavalyi modellekhez képest mit tud nyújtani. Spoiler az első bekezdésben.

Hirdetés