Élőképen a Samsung Galaxy Z Fold2 5G

A név kissé túl lett bonyolítva, a noccsot viszont egyszerűbb, szolidabb kameraluk váltja.

A Samsung augusztus 5-én tartja idei második legfontosabb mobilos eseményét, és a Galaxy Unpackeden a hivatalos előzetes célozgatásai szerint lesz telefon S Pennel, óra, teljesen vezetékmentes füles, táblagép és új hajlítható képernyős ketyere.

Ugyan a Galaxy Fold folytatásának piacra kerülése kapcsán van ellentmondás kémforrás és kémforrás között, abban viszont nincs, hogy a bétás küllemet letisztultabb dizájn váltja méretesebb elülső kijelzővel (6,23") és esztétikusabb belső panellel szétnyitva (7,59"). A legfőbb újdonság a csúnyácska noccs cseréje lehet apró kameralukra, illetve a Dynamic AMOLED panel képfrissítésének duplázása 120 Hz-re.

A Z Fold2 5G élőképen
A Z Fold2 5G élőképen (forrás: @hwangmh01)

A Snapdragon 865+-szal várt újdonság élőképen is megtekinthető, nehezen észrevehető lyukkal a megjelenítő jobb oldalán, és úgy tűnik, bonyolódik a név, Galaxy Foldból ugyanis Galaxy Z Fold2 5G lesz. A pletykák 4365 mAh-s telepről, 25 wattos vezetékes töltésről, 15 wattos Qi töltésről és fekete, illetve barna színváltozatokról beszélnek. Hátra 64 + 12 + 12 megapixeles kamerák kerülhetnek, tárolóból pedig 256 és 512 GB között lehet majd válogatni.

Előzmények

Hirdetés