Előrendelhető a 10000 mAh-s akkumulátorral szerelt Oukitel

Néhány hete számoltunk be a MACOOX EX1-ről, aki eddig nem ismerte a márkát, az ne érezze rosszul magát, gyakorlatilag a teljes ismeretlenségből bukkantak fel hirtelen egy 9000 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt, de hardveresen viszonylag gyenge mobillal. Az üzemidőbajnoknak titulált mobil azonban hamar kihívóra akadt, az általunk már több ízben megismert Oukitel ugyanis bemutatta a 10000 mAh-s telefonját, a K10000-ret. A telefon a Gearbest webáruházában bukkant fel, mint előrendelhető modell, kuponkód (K10000) használatával pedig már 199 dollárért, azaz nagyságrendileg 57 000 forintért lehet a mienk, de erre természetesen még a hazai áfa is rákerül.

Előrendelhető a 10000 mAh-s akkumulátorral szerelt Oukitel
[+]

A gyártó ígérete szerint normál használatban 10-15 napot képes menni a mobil egy töltéssel, egyébként viszont nem egy nagy eresztés, 5,5 hüvelykes kijelzőjén 720 x 1280 pixeles IPS kijelző leledzik, burkolata alatt pedig egy visszafogott órajelű processzorral (1,0 GHz-es) ellátott MediaTek MT6735 lapka teljesít szolgálatot 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos tárolóval, ez utóbbi microSD kártya segítségével bővíthető. A hátlapjára 8 megapixeles (, de 13 megaixelre interpolált) kamera került, dupla ledes, kéttónusú villanóval, az elején pedig egy 2 megapixeles darab teszi a dolgát, de ezt is muszáj volt 5 megapixelesre húzni szoftveresen. A kétkártyás készülék dual standby rendszerben kezeli a kártyát, nem mellesleg pedig a hazai LTE-sávokat is támogatja. A telefon kimondottan nehéz, 143 x 77 x 9 milliméteres dimenzióihoz 184 grammos tömeg tartozik, az viszont jó hír, hogy opcionálisan külső akkumulátorként is tud működni, állítólag egymás után három iPhone 6 Plus-t is képes feltölteni úgy, hogy még marad 10%-nyi kapacitásunk.

Azóta történt

  • Oukitel K10000 - a falu bikája

    Brutális méretű akkumulátort kapott a kínai gyártó új terméke, természetesen maga az eszköz sem kicsi, kézben tartani pedig hosszú távon kimondottan fárasztó.

Előzmények

  • MediaTek Helio X20-at kap az Oukitel K6000 Premium

    Nem először fordul elő, hogy egy kisebb kínai gyártó olyan terméket jelent be, ami még jó eséllyel gyártásban sincs, ezúttal is ez történt.

  • SIM-kártyát is befogad az Oukitel A28 folytatása

    Fémház, bőrszíj, kör alakú kijelző, zafírüveg védelem és microSIM-foglalat – 69 dolláros, mediatekes okosórájával az Oukitel szintet kíván lépni.

  • Az üzemidőre megy rá az Oukitel K6000

    Ahogy a nevéből is sejthető, a készülék hatalmas akkumulátort kapott, támogatja a gyorstöltést, ám érdekes módon a további specifikációkat még csak később közli a vállalat.

  • Oukitel U2 - a koncert elmarad

    Belépőszinten kínál decens hardverrel felvértezett mobilt az Oukitel. Vajon az U2-vel sikerül a kompromisszumokat minimálisra fogni, vagy a gyermekbetegségek lehúzzák az összképet?

Hirdetés