Előrendelhető a HTC U Ultra és U Play

A januárban bemutatásra került HTC U Ultra és U Play most vált előrendelhetővé az Egyesült Királyság területén, aki most vásárolja meg valamelyiket, az várhatóan március elsejétől számíthat a telefon megérkezésére. Az árak nagyjából a vártak szerint alakulnak, egyik készülék sem lesz olcsó, az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt, Helio P10-alapú U Play nagyjából 395 fontba, azaz 143 000 forintba kerül kártyafüggetlenül.

Négyféle színben startolnak az újdonságok
[+]

A széria jelenlegi csúcsmodellje, a Snapdragon 821-es, másodlagos kijelzővel is ellátott U Ultra már 620 font környékén van, tehát körülbelül 225 000 forintot kell fizetni érte. Mindkét eszköz a fenti fotón látható négy színben (fekete, fehér, rózsaszín és kék) válik elérhetővé, rövidesen pedig Európa több országában is piacra kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 10 Lifestyle - a stílusnak súlyos ára van

    A HTC középkategóriás(nak szánt) készüléke kellemes megjelenésű, a fülesre jutó hang kiváló, a hardver viszont megdöbbentően régi és gyenge, az árát meg feldolgozni sem tudjuk.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés