Előzetesen a OnePlus 8T

Október 14-én érkezik több ponton erősítve, ám a 120 Hz-es panelért felárat kell majd fizetni.

Három hét múlva érkezik a szokásos OnePlus T-modell a 8T személyében, és még mindig nem tudni, hogy egyedül, avagy a 8T Pro kíséretében. Tovább borzolja a kedélyeket az alábbi előzetes, amely az ultra szócskára fókuszál, és van, aki máris egy 8T Ultra befutására spekulál. A YouTube videó leírásában szereplő ultragyors és ultra gördülékeny szócskák ugyanakkor simán célozhatnak csak a 120 Hz-re növelt AMOLED panel képfrissítésére.

Akárhogy is lesz, az elmúlt évek tendenciáit követve tovább drágul az egykor szemtelenül jól árazott széria twitteres források szerint a 8T 8/128 GB-os kiszerelés 800 eurón indít (290 ezer forint), a 12/256-os pedig 900-on (327 ezer forint), ami egyáltalán nem zászlóshajó gyilkos, aminek saját magát a széria egykor titulálta. Persze anno nem kellett Robert Downey Jr. gázsiját egy-egy rövid videószösszenetért kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

  • Öt mobillal készül a OnePlus

    A 8T renderképen és videón is megcsodálható. Két új Nord variáns, egy igazán olcsó modell és óra a várakozólistán.

  • 120 Hz-re vált a OnePlus 8T

    Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

  • Árulkodós a OnePlus Android 11 béta rendszere

    Az új szoftververzió új színvariációt, 65 wattos gyorstöltést és információkat rejt a gyártó várható fülhallgatójáról.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés