Ennyibe kerül Európában a Redmi Watch 3 Active

40 eurót számít fel a Xiaomi a most megjelent óra méretű okoskarkötőért.

Megérkezett az öreg kontinensre a Kínában Redmi Watch 3 Youth Edition néven ismert Redmi Watch 3 Active, a színekből viszont csak az ezüstös fehéret és a feketét hozta magával. Az óra méretű és formájú karkötőről írtunk korábban, egy viszonylag egyszerű kiegészítőről van szó, ezt tükrözi az eurozónában 40 eurós (kb. 15 ezer forintos) ajánlott fogyasztói ár is. Hazánkban viszonteladóknál 16 590 forinttól elérhető az óra a hír megjelenésekor, egyelőre a Xiaomi Magyarország hivatalos ajánlott fogyasztói árat nem közölt.

Csak a klasszikus ezüstszürke és fekete Redmi Watch 3 Active érkezett Európába, miközben Kínában ugyanez a modell Youth Edition néven színes tokozással is kaphatóCsak a klasszikus ezüstszürke és fekete Redmi Watch 3 Active érkezett Európába, miközben Kínában ugyanez a modell Youth Edition néven színes tokozással is kapható Csak a klasszikus ezüstszürke és fekete Redmi Watch 3 Active érkezett Európába, miközben Kínában ugyanez a modell Youth Edition néven színes tokozással is kapható [+]

Pénzünkért a Redmi Watch 3 Active 1,83 hüvelykes LCD panelt kínál 47 milliméteres tokozásban. Jó hír, hogy a tokozás 5 ATM minősítésű, így a víz nem árt neki. A kijelzőn 240 x 280 pixel terül el, 450 nites fehér fényességre képes, 60 Hz-es frissítéssel. A beépített akkumulátor 289 mAh-s, amivel a márka szerint 12 napig bírja egy töltéssel az eszköz. Sportolás követésére is használható a beépített pulzus- és SpO2-szintet monitorozó szenzorral, de a GPS kimaradt, így a 100 sportmód rögzítéséhez telefon is kell, ha útvonalat is szeretnénk elmenteni. Ami pozitívum, hogy van mikrofon és hangszóró is a Redmi Watch 3 Active-ban, így hívások fogadására is használható, ha telefonra csatlakozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Előzmények

Hirdetés