Érdekes koncepción dolgozik a ZTE

A ZTE az MWC-n szintén bemutatta 5G képes modelljét Snapdragon 855-tel, cseppszenzoros kialakítással és három hátlapi kamerával. De a formatervre úgy tűnik van jobb, de legalábbis egyedibb ötletük. A most előkerült renderképek szerint a ZTE egy szétcsúsztatható készüléken dolgozik, ami nem vertikálisan nyílik, hanem oldalirányba. A specifikációról nem sokat tudni, de a képek alapján kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó és így az AMOLED panel, illetve az 5G képesség azért biztosnak tűnik. (Ti. rá van írva a kijelzőre.) Az IP védettség viszont a kialakításból kifolyólag biztosan nem esélyes.


[+]

Az oldalra csúsztatható készüléken a frontoldalon két kamera és egy ránézésre érintésérzékenynek tűnő felület található plusz/mínusz tartománnyal, aminek a funkciója egyelőre nem ismert. A Type-C port láthatóan a slider egységbe kerül, a hagyományos beszédhangszóró pedig a felső keretre. A csúsztatással előkerül a hátlapi kamerarendszer is, amely összecsukott állapotban szintén nem mutatkozik, a hátlap tökéletesen homogén. Ami így hirtelen egészen elegánsnak tűnik (nekem).


További képek a galériában!

Az Axon S-ként hivatkozott készülék három főkamerával dolgozik majd, a felirat szerint 48 megapixeles felbontással és ötszörös optikai zoommal. Nem lenne meglepő, ha maradnának a normál, telés és széles látószögű kombinációnál. A kamerák alatt elhelyezett hosszúkás segédfény pedig konkrétan egy Xenon vaku lesz, ha minden igaz. Ehhez, meg úgy általában sem árt egy komolyabb akkumulátor, erről viszont egyelőre nincsenek információink, a készülék viszont elég termetesnek tűnik egy kielégítő megoldáshoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • MWC 2019: 5G-s mobillal állt elő a ZTE is

    Az Axon 10 4G modemet kapott, a 10 Pro 5G pedig nevében hordozza az előremutató technológiát. Felkerült a szenzorcsepp az előlapra és a három látószögű kamera hátra.

Hirdetés