Érkezhet a fehér Mi Mix

Bevalljuk, ahhoz képest, hogy itthon vajmi kevés esélye van a Xiaomi Mi Mix forgalmazására, elég sok hírt írunk a „kávamentes kijelzővel” ellátott óriásmobilról, bár szerintünk nem szorul a dolog magyarázatra: a félelmetesen jól kinéző mobil az okostelefonok jövőjét vetítheti előre.


[+]

Egyre többet hallani ugyanis, hogy több másik márka csúcskészüléke készül az előlap kijelzőmentes részeitől megszabadulni, addig viszont a Mi Mix ennek a vonalnak a slágere. Bár már egy Mi Mix Nano nevű, 5,5 hüvelykes készülék is lebukhatott, most a 6,4 hüvelykes alapkészülékhez érkezett adatékanyag: a feketében már elkapkodható Mi Mixet fehér kerámiaházban is lencsevégre kapták.


[+]

Ebben a változatban hangsúlyosabban látszik, hogy az 1080 x 2040 pixeles megjelenítő mind a négy sarka kerekded, azaz néhány pixelt feladni kényszerül a készülékívek miatt, illetve egy nagyon keskeny fekete káva mutatja: azért nem teljesen keretmentes a megjelenítő. A fehér Mi Mix mindennek ellenére baromi jól néz ki, és ha a specifikációkat megtartja, a felszereltségre sem lehet panasz. Az alapváltozatot a Snapdragon 821-es SoC- hajtja meg 4/128 vagy 6/256 gigabájtos RAM/tárhelyopcióval, 16 megapixeles hátlapi kamerával, USB-C csatlakozással és 4400 milliamperórás akkumulátorral.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés