Érkezik a fehér S20 Ultra

Eddig csak szürke és fekete színekben volt elérhető a minden földi jóval felszerelt Samsung csúcsmodell, valahol azonban már listázzák a fehér változatot.

Limitált szériában, de érkezik a fehér színű Samsung Galaxy S20 Ultra, árulja el a gyártó vietnami sajtófelülete. A gyártó a megszokott fekete és szürke színek mellett eddig semmilyen más opciót nem adott, ha valaki egy kicsit színesebb (mondjuk kék vagy rózsaszín) mobilra vágyott, annak a fapadosabb S20-ak közül kellett választania, és fehér ezekből sem létezett eddig.


[+]

A készülék persze a színtől függetlenül továbbra sem olcsó, vietnami dongból átszámítva 392 ezer foritntnak felel meg, ami egyébként még mindig az itthoni hivatalos ár alatt van úgy, hogy az előrendelők egy itthon 90 ezer forintba kerülő Harman Kardon Aura Studio 3 típusú Bluetooth-hangszórót, és 50 ezer forintnyi cashback visszatérítést kapnak. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy kint ezért egy 4G-s modell jár, míg hozzánk 5G-s készülékek érkeznek hivatalos forrásból.

Előzmények

Hirdetés