Érkezik a Galaxy Buds FE a Samsungtól

Voltak arról szóló pletykák korábban, hogy új fülhallgatót dob piacra idén a Samsung, Buds 3 helyett Buds FE jöhet 2023-ban.

Modellszám, név, a tok és a fülhallgatók formája, illetve egy-két funkció is kiderült a Samsung még be nem mutatott Galaxy Buds FE fülhallgatójáról, mely még idén a Galaxy S23 FE és a Galaxy Tab S9 FE mellett debütálhat. Voltak korábban arról szóló hírek, hogy a Samsung frissíteni fogja TWS fülhallgatóját, a Buds 2 és Buds 2 Pro viszont nem utódot kap a képek alapján, hanem egy egyszerűbb társat, mely a Buds és a Buds+ helyét veszi majd át a termékpalettán. A GalaxyClub által megszerzett képek alapján is inkább az első két Budsra hasonlít az új fülhallgató.

Terméktámogatási oldalt is kapott már a még be nem jelentett fülhallgató
Terméktámogatási oldalt is kapott már a még be nem jelentett fülhallgató

A képeken látszik, hogy cserélhető szilikon szárnyak segítenek majd a hallójáratban ülő fülhallgatót fixen tartani, a hordozó tok USB-C csatlakozón tölt majd, míg benne a fülesek mágneses csatlakozókon keresztül. Adott a füleseken a viselésérzékeléshez szükséges közelségszenzor, a két külső mikrofon és az érintőfelület a parancsbevitelhez.

Ábrák, melyeken állítólag a Galaxy Buds FE láthatóÁbrák, melyeken állítólag a Galaxy Buds FE láthatóÁbrák, melyeken állítólag a Galaxy Buds FE láthatóÁbrák, melyeken állítólag a Galaxy Buds FE látható Ábrák, melyeken állítólag a Galaxy Buds FE látható [+]

Megtudni még a be nem jelentett fülhallgatóról, hogy két méretű szilikon jár majd mellé: S/M és M/L. Egyelőre nem biztos, de valószínűsíthető, hogy Bluetooth 5.3-as kapcsolatra lesznek képesek a fülhallgatók és az SBC, AAC mellett a dél-koreai vállalat saját SSC-jét (Samsung Seamless Codec, korábban Samsung Scalable Codec) támogatják majd.

A fülhallgatók matt, a tok pedig fényes műanyag borítást kapnak, az új TWS-ért pedig 120 és 150 euró közötti árat tippel a képek forrása, viszont ezt egyelőre semmi nem erősíti meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés