Nemsokára érkezhet a Gear Fit Pro

A Gear S okosóra vonal mellett Gear Fit néven a Samsung fitnesz karpereceket is gyárt, a második generációs, hajlított kijelzős aktivitásmérőt tavaly teszteltük. Mivel a Galaxy S8 aligha lesz ott egy hónap múlva az MWC-n, jogosan vetődhet fel a kérdés, hogy mit visz magával a Samsung a barcelonai kiállításra, és a Tab S3 mellett a Gear Fit Pro mostani felbukkanása is ígéretes lehet.


A Gear Fit 2 az S7 edge társaságában [+]

A SamMobile az európai szellemi tulajdon hivatalánál lelt rá erre az elnevezésre, a titulust a gyártó tegnap jegyeztette be. Noha ennél több nem derült ki, a Pro név sokatmondó (egy komolyabb tudású fitneszóráról lehet szó), a SamMobile pedig megjegyzi: talán a felhőközpontú Simband egészségügyi rendszerre épül majd ez a ketyere.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

  • Számos Gear S3 funkciót megkapott az elődmodell

    Mivel a tavalyi, lünettás Samsung okosóra továbbra is a kínálat részét képezi, szoftverfunkcióban igyekszik a gyártó frissen tartani a Gear S3 elődmodelljeit.

  • Praktikus frissítések a Samsung Gear Fit 2-höz

    Tovább bővülnek a Samsung nyomkövetővel ellátott fitneszkarkötőjének funkciói, még hatékonyabbá téve a felhasználást.

  • Samsung Gear Fit 2 - szerintem valami követ

    A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.

Hirdetés