Érkezik a MIUI 12 és a Xiaomi 16 GB RAM-os mobilja

Az androidos főverziótól független MIUI 11 őszi startja óta tucatnyi készülék frissült vagy startolt eleve a Xiaomi legaktuálisabb rendszerfelületével, ám ez nem jelenti azt, hogy a gyártónál felhagytak volna a kódolással: meglehetősen hamar bejelentették, hogy készül a MIUI 12. A hír gyakorlatilag ennyi: részleteket a gyártó nem közölt, a közzététel azonban aligha várható a harmadik negyedév előtt. Több konkrétum látott napvilágot a Black Shark 3 5G munkacímen futó gamer okostelefonról: egy Twitter forrás 16 GB RAM-t emleget, ami új rekord lenne a mobilok között.


A Black Shark 2 Pro legerősebb konfigurációja 12 GB RAM-ot kínál 256 GB-os tárolóval [+]

Jómagam pár hónapja cseréltem le 4 GB-os otthoni számítógépemet, és mindig megmosolyogtató volt ennek többszörösét látni egy telefonban. Az is igaz viszont, hogy aki 15-20 alkalmazást használ naponta, méretes játékokat beleértve, szereti, ha minden folyamat a gyorsítótárban marad, és akkor miért ne pont egy gamer telefon tornázza még feljebb a specifikációkat? A forrásoldal többet nem árul el, a Snapdragon 865 SoC esélyei ugyanakkor elég jók a fogadóirodáknál, akárcsak az 5G modemé. A Black Shark 2 márciusban lesz egy éves.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Black Shark 2 Pro

    Mindent a teljesítményért: Snapdragon 855+ rendszerchip, folyadékhűtés UFS 3.0-s tároló és Full HD+ felbontáson maradt kijelző az újdonságban.

  • Érkezik a Xiaomi Black Shark 2 Pro

    Természetesen a Xiaomi is él a Snapdragon 855+ kínálta lehetőségekkel és upgradeli a Black Shark 2-t.

  • Egyre több az 5G-s modell

    Svájcban már három készüléket is kínál a szolgáltató az 5G hálózati környezet kihasználásához. Ehhez jön nemsokára a ZTE készüléke is.

  • Mégis lesz Black Shark 2

    A Xiaomi gamer termékvonala valószínűleg a kettes sorszámmal folytatódik, hacsak nem választanak ismét fantázianevet.

Hirdetés