Szeptember 8-án, három változatban érkezik „Moto 360 II”?

Felismerve azt, hogy ahány ember, annyiféle és akkora méretű órát tart ki-ki ideálisnak, egyre több gyártó dob piacra többféle küllemű és nagyságú karra csatolható okoskütyüt, elég csak az Apple Watch variánsaira gondolni. Azt már eddig is hallani lehetett, hogy a Moto 360 folytatása két méretben, talán S (a kisebbik) és L (a nagyobbik) utótaggal érkezik, méghozzá valamikor az ősszel, most viszont egy eddig ismeretlen típusról szivárogtak ki kéminformációk.

Érkezhet a Motorola Moto 360 Sport változata is
Érkezhet a Motorola Moto 360 Sport változata is [+]

Az @upleaks – az egyik legtermékenyebb twitteres pletykaforrás – most közzétett több képet, amelyeken az állítólagos új Moto 360 okosórák színvariációi láthatók. Felül, fekete, fehér és narancssárga színben a fiatalosabb Sport variáns pillantható meg, a lenti képeken pedig a Moto 360 II két „klasszikus” változata.


Ezek pedig a Moto 360 2 „klasszikus” variánsai lehetnek [+]

Nem ez a Motorola okosóráival kapcsolatos egyetlen napi hír: a Lenovo közzétette a lenti képet, amely egy szeptember 8-az eseményre hívja fel a közönség figyelmét, és jól látható a poszteren a digitális tengerből kiemelkedő egyik új Moto 360 kiszerelés (onnan lehet a tavalyit és az ideit megkülönböztetni, hogy a kezelőgomb ezúttal nem 3, hanem 2 óránál található).

És akkor még egy adalékanyag, ismét az Upleakstől: az új Moto 360 „hibrid” megjelenítővel érkezhet a jobb kültéri láthatóság és kezelhetőség érdekében, a konstrukció 3ATM szabványú vízállóságot kap, az okosóra pedig GPS-szel és légnyomásmérővel is rendelkezik majd.

Azóta történt

  • Jövőre sem lesz új Moto 360

    Azt eddig is tudtuk, hogy a Lenovo idén nem készül új Moto 360 okosórával, de tegnap óta az is biztos, hogy jövőre sem.

Hirdetés