Érkeznek az infók az új, hajlítható Galaxy modellekről

Valószínűleg sokakat érdekel, hogy milyenek lesznek idén a Z Flip és Z Fold modellek, a megannyi apró újdonságból pedig egyre inkább látszik, hogy az érkezésük valóban közeleg.

A Galaxy S21-széria premierje után most a hajlítható modellek felé terelődhet a márkakedvelők érdeklődése, valószínűleg ezt a vonalat fogja legközelebb frissíteni a Samsung. A cég életével foglalkozó SamMobile exkluzív forrásra hivatkozva állítja, hogy az SM-F926 modellnéven várható következő Z Fold nem kap 256 GB-nál nagyobb tárolót, viszont az Android 11 verzió mellé a One UI 3.5-öt élesítik marad rajta. A kagyló-jellegű Z Flip lehet az SM-F711, itt csak 128 GB lesz az alaptároló, de lehet 256 GB-os UFS egységgel is kérni, szoftveresen pedig ugyanazt a kombinációt adja majd, mint a nagyobb testvér.


A Z Flip már velünk van egy ideje, de valószínűleg nem is lesz utódja még pár hónapig [+]

A One UI 3.5 valószínűleg nagyon újnak fog hangzani, hiszen a többség még a 3.1-et sem kapta meg a korábbi Samsung csúcsmobiljára, de a forrás ezért tartja elképzelhetőnek, hogy csak az év második felében jönnek a termékek, hiába fut ki a napokban az egyéves modellciklusból a normál, 4G-s Flip. A várakozások alapján nem vonják egybe a számozást, tehát a könyvszerű mobil Z Fold 3, míg a kagyló Z Flip 2 néven kerülhet piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés