Erős specifikációval várható az IQOO 11

A Snapdragon 8 Gen 2 mellett a legfrissebb memória és tárhely szabvány is esélyes.

A legfrissebb értesülések szerint az iQOO 11 nem csak a Qualcomm hamarosan bemutatkozó, aktuális csúcsszettjével várható, de minden tekintetben prémium specifikációval, beleértve a legfrissebb rendszermemória és táhely szabványt is. A Samsung nemrég jelentette be, hogy a tervezettnél korábban, 2023 előtt számíthatunk az általuk gyártott LPDDR5X RAM-okra a piacon, ehhez kaphat UFS 4.0-s belső tárhelyet az iQOO csúcsmodellje.

Az információt eredetileg a rendkívül megbízható DigitalChatStation osztotta meg, de később törölte a bejegyzést.
Az információt eredetileg a rendkívül megbízható DigitalChatStation osztotta meg, de később törölte a bejegyzést.

LPDDR5X-szel szerelt készülékkel már találkozhattunk, a Realme GT 2 Master Explorer Edition már a 8,5 Gbps-os sebességet nyújtó közvetlen hozzáférésű memóriával érkezett júliusban, a tavasszal bejelentett UFS 4.0-s szabványú belső tárhelyet viszont még egyetlen készülék sem mutatta be a gyakorlatban. A tömeggyártás, az előirányzatnak megfelelően az idei harmadik negyedévben indult, így elvileg semmi akadálya, hogy az év végén bemutatkozó iQOO 11 már raktérből is az elérhető legjobbat kapja.

Mindezt egyébként 144 Hz-es, QHD felbontású AMOLED panel fogja kísérni a Samsung E6-os szériájából 1440 Hz-es PWM vezérléssel; 16 GB rendszermemória és 512 GB belső tárhely; 50 megapixeles főkamera, 13 megapixeles ultraszéles és szintén 13 megapixeles telés szenzorral, 16 megapixeles szelfikamerával az előlapon, valamint legalább 5000 mAh-s akkumulátor 100 wattos gyorstöltéssel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés