Erősebb Sony Xperia 1 IV érkezett

A Gaming Edition több RAM-ot és belső tárhelyet kínál, illetve külső aktív hűtéssel felturbózott streaming kiegészítő is bemutatkozott.

Gamer kiegészítőt és új memóriakonfigurációt is mutatott be a Sony az Xperia 1 IV-ből Gaming Edition néven. Az új variáns 16 GB rendszermemóriát és 512 GB belső tárhelyet biztosít, minden más, beleértve a dizájnt és a színvariációt is változatlan, így értelemszerűen az aktív hűtéssel felszerelt kiegészítő az alapverziókkal is használható.


[+]

A játékvezérlés továbbra is a 1644 x 3840 pixel felbontású, 120 Hz-es OLED panelen történik, mivel a  hűtőegységre dedikált vezérlőgombok nem kerültek, egy halom csatlakozó viszont igen. A 3,5 milliméteres jack mellett HDMI bemenet (1080p 120 Hz), LAN port és egy Type-C is található. Maga a kiegészítő lényegében egy nagyobbacska tok, ami a Game Enhancer segítségével vezérelhető hűtés és a csatlakozók mellett stabilabb fogást is biztosít az eszköznek.


[+]

A kiegészítő önmagában 63 ezer forintnak megfelelő japán jenért lesz elérhető, a 16/512 GB-os Xperia 1 IV pedig 479 ezer forintnyi helyi pénzbe kerül, csomagajánlatban viszont csak a készülékért kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés