Európába jön a Red Magic Mars

Egycsapásra népszerű műfaj lett a gamer telefon, és a ZTE gazdasági érdekeltségébe tartozó, de független Nubia brand is kivette a részét a népszerűsítéséből. Az első Red Magic vagány formája, elfogadható ára, méretes telepe (3800 mAh), lég- és folyadékhűtése, illetve bőséges RAM/tárhely kínálata miatt is ütős lett (akár 8/128 GB), ugyanakkor tavasszal még Snapdragon 835-tel mutatkozott be.


[+]

Folytatása, a Red Magic Mars nemcsak Snapdragon 845-tel erősített bele, Kínában elérhető akár 10/256 GB-os kombinációban is a 6"-es, noccsmentes FHD+ panellel szerelt különlegesség. Nemsokára az európai érdeklődők is megvásárolhatják a gaming phabletet, felbukkant ugyanis a Mars a márka itteni honlapján, igaz, a megjelenést és az árat még nem pontosították. Nem várható ugyanakkor jelentős áremelkedés a most is kosárba helyezhető Nubia Red Magichez képest, az 450 euróba kerül. Végcélként Magyarország is megadható.

Azóta történt

  • Üdv itthon, Nubia Red Magic Mars!

    A ZTE almárkájának gamer telefonja idén már Amerikában és Európában is megvásárolható lesz, most árat és dátumot is kaptunk.

Előzmények

Hirdetés