Európában is előrendelhető a Galaxy M51

A Samsung lassan csak behozza az M szériát a régióba, szerencsére a kiemelkedő méretű akkuval szerelt modellekkel kezdi.

A Galaxy M31 minden bizonnyal eljut Európába, a nemrég bemutatott Galaxy M51 viszont már előrendelhető Németországban a Samsung hivatalos honlapján 360 eurós áron. Ez jelenlegi árfolyamon olyan 127 ezer forintot jelent, mindezért pedig elsősorban 7000 mAh-s akkumulátort és 25 wattos gyorstöltést ad a gyártó. Másodsorban 6,7 hüvelykes, kameralyukas kialakítású, FHD+ Super AMOLED kijelzőt 32 megapixeles előlapi kamerával.


[+]

Az ujjlenyomat-olvasót a jobb oldalélre pakolták, a hátlapra pedig legalább két használható szenzort. Az 5 megapixeles makróhoz nem fűzünk sok reményt, a mélységérzékelő sem különösebben izgalmas, az érdemi munkát úgyis a 64 megapixeles quad-Bayer főkamera és a 12 megapixeles ultraszéles végzi. A teljes specifikáció még nem elérhető, de az előzetes információk alapján a készülék nem lesz vészesen nagy (163 x 78 x 8,5 mm), lesz jack és 6/128 GB-os memóriakiosztás. Reméljük, a lapkakészlet sem okoz csalódást.

Azóta történt

Előzmények

  • 7000 mAh már elég nagy?

    A Samsung nem aprózza el az M széria akkumulátorkapacitását, de a 7000-res Galaxy M51 tényleg masszív lesz.

Hirdetés