Európában is rendelhető a Red Magic Watch

A Red Magic első okosórája már itthonról is elérhető a gyártó hivatalos oldalán.

A Nubia idén is mellékelt kiegészítőt a legújabb Red Magic gamer mobil mellé, ezúttal egy komolyabb aktivitáskövető formájában. A Red Magic Watch nem kifejezetten gamer holmi, de a brand színtémáját azért követi a konkrétan hagyományosnak mondható megjelenés ellenére. Az 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED panellel szerelt óra tegnaptól (április 22) már itthon is elérhetővé vált.


[+]

Az 5 ATM nyomástűrésű Red Magic Watch elég komplett felszereltséggel támad és a hivatalos specifikáció alapján nagyon úgy tűnik, a nemzetközi forgalmazásba szánt verziót még NFC-vel is felturbózták. Ezen kívül adott az integrált GPS modem QZSZ és BeiDou eléréssel, a folyamatos pulzusfigyelés, folyamatos véroxigénszint-méréssel egybekötött alvásfigyelés és egy rakás sport mód, a szokásos aktivitáskövető funkciókon kívül.


[+]

A fekete, fémötvözet tokozású kiegészítőt itthon csak ebben a színváltozatban, fekete vagy fehér, cserélhető szilikon szíjjal lehet megvásárolni 99 eurós áron, ami aktuális árfolyamon körülbelül 36 ezer forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés