Év végén érkezik a "Galaxy S7"?

A DigiTimes nem szokott teljesen légből kapott információkat közölni, a mostanit mindenesetre nem árt fenntartásokkal kezelni. Bár a Galaxy S6 és S6 edge elnyerte a szakma és a közönség tetszését, mégsem fogynak olyan jól az új csúcskészülékek, mint ahogy azt a Samsung remélte, és a friss szállítási előrejelzések alacsonyabbak a korábbiaknál.

Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 edge
[+] Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 edge

Mégsem ez, hanem az új iPhone-ok érkezése lehet az oka annak a Newsis (a DigiTimes forrása) szerint, amely alapján a következő Galaxy csúcskészülék, az "S7" premierjét előrébb hozná a Samsung a szokásos tavaszi időszakról a tél elejére. Amennyiben az S7 valóban megjelenne még az év legvége előtt (amire szerintünk nincs sok esély), az idei lenne az első esztendő, amikor nem egy, hanem két generációnyi S-készülék is megjelenne, bár ez a stratégia nem garantálta például az Xperia Z sorozat hosszútávú sikerét.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés