Exkluzív Realme 9 Pro+-t kap Európa

A Garena Free Fire a legnépszerűbb mobiljáték, az FF Edition kizárólag az Amazonon lesz elérhető limitált példányszámban.

Úgy tűnik, a legnépszerűbb mobiljáték jelenleg a PUGB és a CoD Mobile mellett a Garena Free Fire battle royale (App Store, Google Play Áruház). 2021 augusztusában napi 150 millió aktív felhasználó küzdött a virtuális harctéren, a játéktesztek szerint pedig a legnagyobb vonzereje, hogy az alsó és középkategóriás eszközök is elboldogulnak vele a visszafogott grafikának, de remek optimalizációnak köszönhetően. A tavalyi első negyedéven a PUBG Mobile bevételeit is sikerült felülmúlnia az Egyesült Államokban.


[+]

A Realme pedig úgy gondolta, megér egy különkiadást a játék. A Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition kizárólag Európában lesz elérhető az Amazon forgalmazásában, ami viszonylag szokatlan, de az öreg kontinens megnyerte a Free Fire szettet, amihez brandelt csomagolás, térkép és matricacsomag is jár az egyedi dizájnon és témákon kívül. A készülék 419 euróért szerezhető be a kezdeti 369 eurós kedvezményes árazást követően.

Előzmények

Hirdetés