Extrém formával mutatkozott be a Doogee S88 Pro

Nagyon durva hidegeket, rengeteg esést és tartós víz alá merítést is bír az újdonság a gyártó szerint, ennek megfelelően persze nem is kecses a külső.

A kínai Doogee továbbra is mindenféle küllemű és tulajdonságú mobillal bombázza az olcsóbb androidos kategóriákat, de egy ennyire Vasember-maszkos strapatelefonra talán még tőlük is kevesen számítottak volna. A hátlapon lévő maszkban lévő szenek tényleg színesen világítanak - afféle értesítési céllal -, de a tömbszerű forma a lapos sarkokkal valószínűleg enélkül is felhívná magára a figyelmet.


[+]

171,6 x 85,5 x 18,7 milliméteres dimenziókkal bíró eszköz 372 grammot (!) nyom, középső noccsos Full HD kijelzője 1080p felbontású és Gorilla Glass üveggel védett. A gyártó szerint a drabális készüléket nagyon tág tartományokban, -55°C-tól kiindulva 70°C-os forróságig tesztelték, valamint kissé savas (pH 4,17) folyadékkal is 2 órán permetezték. IP69K védettséggel állítólag a magas nyomású vizet is viseli, 1,5 méter mélyen 2 órát tölthet, 1 méter mélyen pedig akár egy egész napot. Ejtési tesztből egymás után ezer jutott neki, ennek egy része 1,5 méterről történt durva felületre, egy másik része pedig 2 méteres volt, de lágyabb felületre érkezett.


[+]

MediaTek Helio P70 rendszerchip hajtja egyébként 12 nanométeres csíkszélességgel, nyolcmagos Cortex-A73 és A53 klaszterekből álló processzorral és Mali-G72 MP3 grafikus gyorsítóval, mindehhez 6 GB RAM és bővíthető, 128 GB-os belső tároló tartozik. A hátlapi kamerahármas fő egysége egy 21 megapixeles kamera, a szenzor az igencsak megöregedett IMX230, de 4K rögzítésre még 30 fps-sel alkalmas. Emellé van egy 130 fokos ultraszéles kameránk 8 megapixeles felbontással és egy szintén 8 megapixeles, de kizárólag mélységadatokat rögzítő harmadik szenzorunk. Elöl 16 megapixeles kamera várja a szelfizőket és a videótelefonálókat.


[+]

Az akksit sem aprózták el, 10 000 mAh kapacitású telep jutott a mobilba, ami 19 órányi 3D-játékkal, normál használat mellett pedig 7-8 nap üzemidővel kecsegtet minket a gyártó állításai szerint. Vezeték nélkül 10W-tal tud töltést felvenni, de 5W-os töltőként maga is tud működni vezeték nélkül. 70 ezer forint körüli kezdőáron már előrendelhető a gyártótól, narancssárga, zöld és fekete betétekkel.

Azóta történt

Előzmények

  • Befutott az Android 10 a P20-akra és a Mate 10 családra

    Régi Huawei telefonok frissülnek új Androidra és EMUI-ra. A közzététel Ázsiában indult meg és hamarosan errefelé folytatódik.

  • Android 10 bemutató

    Oda az édességes név, van viszont rendszerszintű sötét téma, (majdnem) teljes képernyős gesztusvezérlés, hajtogatható eszköztámogatás és a remény, hogy a frissítések gyorsabban jönnek – de érdekel ez még bárkit?

  • Doogee Y8 Plus - kutyául van

    Nem az Y8 Plus hozza el a Doogee-nak a kívánt áttörést, ám akad a szenzorcseppes phabletnek jó tulajdonsága, például az üzemidő.

Hirdetés