Ez lesz az első készülék az új Snapdragon 4 Gen 1 szettel

Az iQOO Z6 Lite szeptember 14-én mutatkozik be, elsőként hozva a Qualcomm legújabb középkategóriás lapkkaészletét.

Az iQOO Z6 szériája jelenleg öt modellből áll, legutóbb a Z6 és a Z6x futott be, a gyártó viszont még nem végzett, érkezik egy Lite verzió is, méghozzá a Qualcomm legfrissebb, 6 nanométeres lapkakészletével, így a szeptember 14-én bemutatkozó iQOO Z6 Lite lesz az első készülék, amely a gyakorlatban is prezentálja az 5G-képes Snapdragon 4 Gen 1 képességeit.

A most megjelent hivatalos előzetesek néhány lényegesebb elemet elárulnak a specifikációból, például az új lapkakészlet teljesítményét négy komponensű hűtőrendszer tartja szinten, az 5000 mAh-s telep 18 watton tölthető Type-C porton keresztül, mellette pedig egy 3,5 milliméteres jack is egyértelműen feltűnik.

Az egyelőre ismertelen méretű és felbontású kijelző 120 Hz-es képfrissítést kínál 240 Hz-es érintésérzékenység mellett, a panelba pedig csepp formában tolakszik egy előlapi kamera. A hátlapi főkamera 50 megapixeles felbontással áll rendelkezésre, úgyhogy így ránézésre egy sztenderd középkategóriás eszközt várhatuk friss hardrverel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés