Ezek a mobilok érkeznek Snapdragon 8 Gen 1-gyel hamarosan

A pletykák után a Xiaomi, az Oppo, a Motorola és a Realme is konkretizál.

Meglátjuk, hogy a 4 nm-es gyártósorok milyen lendülettel és kihozatallal mennek neki a 2022-es mobildömpingnek, sok gyártó mindenesetre már most beígérte Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt csúcskészülékeit, amelyek közül többről napokon belül lehull a lepel. December 9-én érkezik a Motorola Moto Edge X30, alighanem elcsenve riválisai elől az elsőséget, persze nyilván az fog a gyakorlatban számítani, hogy ki tud az új telefonokból a leghamarabb mennyiségben szállítani.


(forrás: Moto China) [+]

Azt pedig már pletykaszinten hallani, hogy a kínai piacra szánt Moto 6,67"-es és 144 Hz-es HDR10+ AMOLED panellel, 60 megapixeles szelfikamerával, dupla 50 megapixeles normál és ultraszéles hátlapi egységgel és kissé méltatlan, 2 megapixeles mélységérzékelővel büszkélkedik majd.

A Xiaomi 12 érkezését a gyártó megemlítette, a startdátumot viszont még nem, ugyanakkor, ha a többször emlegetett december 12-e lesz a jeles nap, akkor nem jön össze a márkának az új snapdragonos elsőség, hiába az ígéret. A márka gyártókapacitását ismerve viszont lehetséges, hogy a Xiaomi 12 széria került először a polcokra, ez is valami, sőt.

Világelső babérokra nem tör, de még mindig 2021 decemberében várható a Realme GT2 Pro premierje, a kéminformációkra visszatérve 1 millió fölötti AnTuTu pontszámmal, 6,51"-es és 120 Hz-es AMOLED panellel, 32 megapixeles önfotós egységgel és 50 megapixeles főkamerával. Az új lapka mellett a 125 wattos szupertöltés lehet a Realme ütőkártyája.


(forrás: Oppo)

Szintén a BBK Electronics kötelékéből érkezik az Oppo Find X4, azt viszont szerényen a gyártó csak 2022 első negyedévére ígéri. A OnePlus pedig még hallgat saját Snapdragon 8 Gen 1-es mobiljáról, a 10-es széria mindenesetre az új Oppókkal egy időben bukkanhat lévén, lévén tulajdonképpen már csak márkanévből van kettő, a két brand csapata egyesült.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés