Február 24-én új Motorola Edge modell mutatkozik be

Nagy valószínűséggel a Motorola Edge 30X lesz az Edge 30 Pro néven, de nem kizárt, hogy a Frontier munkanéven emlegetett variáns.

A Motorola decemberben elsőként mutatott be olyan készüléket, amely a jelenleg legerősebb Qualcomm szettel dolgozik, de csak Kínában. A Snapdragon 8 Gen 1 lapkával szerelt Motorola Edge X30 nyilván a nemzetközi piacon is várható, a Motorola friss Twitter posztjából pedig az is kiderül, mikor. Már, ha valóban az X30 evez nemzetközi vizekre és nem egy teljesen új Edge modellt szándékoznak bemutatni. Ez még kétesélyes.

Vagy az X30 mutatkozik be pár nappal az MWC előtt Motorola Edge 30 Pro néven vagy a Frontier munkanéven emlegetett Edge készülék, amely már a TSMC 4 nanométeres node-ján által gyártott szettet kapja. Ez vagy a Snapdragon 8 Gen 1+ lesz valamivel magasabb órajellel vagy ugyanez Gen 2 néven.

Az Edge 30 Pro-t már ismerjük, a Frontier pedig várhatóan hasonló paraméterekkel, de eltérő kamerarendszerrel támad. A 64 megapixeles előlapi egység marad, a hátlapi főkamera (Samsung ISOCELL HP1) viszont 200 megapixeles felbontással dolgozhat, amit egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű JN1 szenzor és egy Sony IMX663 teleobjektíves kísér. Február 24-én kiderül, melyik készülékre gondoltak a Twitter bejegyzésben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés