Fejlettebb változatban várható a Honor 6C

A Honor 6C a távol-keleti piacon első körben Huawei Enjoy 6s-ként, majd itthon Nova Smart-ként került bemutatásra, nekünk utóbbi megnevezéssel volt hozzá szerencsénk, és bár összességében nem volt egy rossz elképzelés, a megítélés a kissé hanyag optimalizáláson és az ehhez tartozó árcímként bukott el. Viszont elvileg hamarosan érkezik a Honor 6C Pro, legalábbis a felhasználói kézikönyv már megjelent a gyártó hivatalos német és olasz oldalán.


[+]

Tekintve, hogy pro változatról van szó, elképzelhető, hogy az alapmodell 5 hüvelykes paneljét vagy egy nagyobb, vagy egy magasabb, mondjuk FHD felbontású kijelző váltja. Vagy mindkettő, illetve a Snapdragon 435-nél erősebb lapkakészletet és legalább 3 GB, de inkább 4 GB rendszermemóriát valószínűsítünk. A kameraképességek elég gyengének mutatkoztak a Nova Smart esetében, ezen vagy egy nagyobb felbontású szenzorral, vagy egy kiforrottabb szoftverrel tudnak segíteni, ha szándékukban áll. Árakról és tényleges bemutatásról még nincsenek információk.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Nova Smart - már megint egy

    A Nova sorozat új, belépő-középkategóriás tagja igazából egy Huawei Enjoy 6s, csak kevesebb rendszermemóriával, ami sajnos érezhető is.

  • Huawei Nova Smart néven jön az Enjoy 6s

    Megszoktuk már, hogy a Huawei és a Honor telefonjai általában nem ugyanazon a néven szerepelnek különböző piacokon, nálunk Nova Smart lesz az alsó-középkategóriás mobil.

  • A Honor 6C is bemutatkozott

    Nem csak a Honor 8 Pro néven bemutatott Honor V9 az egyetlen újdonság a márkától;a Honor 5C folytatása is hivatalossá vált.

Hirdetés