Felbukkant a Huawei Nova 2

Nem meglepő, hogy a most felbukkant TENAA-képen egy rózsaszín hátlappal szerelt példány látható, a Huawei bár nem hangsúlyozta ki, nem is tagadta egyértelműen, hogy a Nova-széria elsődlegesen nőknek szól. A kisebbik Nova hátlapja egyértelműen a Nexus 6P-re hajazott, itt azonban sokkal inkább az iPhone-os vonal figyelhető meg a dupla kamerarendszeren és a hátul maradt ujjlenyomat-olvasón kívül.

Dupla hátlapi és méretes előlapi kamera tűnik fel a rózsaszín/fekete változaton
Dupla hátlapi és méretes előlapi kamera tűnik fel a rózsaszín/fekete változaton [+]

A Nova 2 specifikációját egyelőre nem ismerjük, de ha marad az 5 hüvelykes mérethez társított Full HD kijelző, és korrekt hardveres háttér kerül mellé, akkor jó eséllyel a kompakt mobilra vágyók egy újabb mentsvárat találnak a phabletek sokaságában.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Nova Smart néven jön az Enjoy 6s

    Megszoktuk már, hogy a Huawei és a Honor telefonjai általában nem ugyanazon a néven szerepelnek különböző piacokon, nálunk Nova Smart lesz az alsó-középkategóriás mobil.

  • Huawei Nova - sminkmester

    A Huawei új, elvileg nem kizárólag nőknek szánt termékvonalának kisebbik tagja is megérkezett, ami relatív kis mérete, szelfiképességei és megbízható működése miatt lehet vonzó.

  • Huawei Nova Plus - vigyázz, cél, csoport!

    Gömbölyded, csinos, virtuálisan sminkel, mégsem dedikáltan nőknek készült a Huawei újdonsága, amelynek legnagyobb ellenfelei pont házon belül találhatók.

Hirdetés