Felbukkant a Meizu m3 a TENAA-nál

Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a Meizu m3 note, ami kiemelkedő ár/érték arányával borítékolhatóan remek eredményeket ér majd el a piacon. A phablet méreteivel azonban bizonyára nem tud majd mindenki megbarátkozni, így várható volt, hogy az m2 után  érkezik a következő generáció, ami minden valószínűség szerint m3 névre hallgat majd. Nem is kellett sokat várni, a TENAA-nál már lebukott a kütyü.

Felbukkant a Meizu m3 a TENAA-nál
[+]

Az 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelző marad, viszont a négymagos processzor helyére nyolcmagos, 1,5 GHz-es egység érkezik 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos, bővíthető belső tárolóval. Hátlapjára előreláthatólag 13 megapixeles kamera kerül, míg az előlapon 5 megapixeles érzékelő teljesíthet szolgálatot. Az akkumulátor kapacitása 2800 mAh lehet, ha ez nem változik, akkor az m3 nagyobb teleppel bír majd, mint a jóval magasabb árszegmensben versenyző Pro 6.

Felbukkant a Meizu m3 a TENAA-nál
[+]

A készülék nyilvánvalóan Android rendszert futtat majd a YunOS 3.1.6-os verziójával, mást azonban még nem tudunk a bemutatás előtt álló kütyüről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Hirdetés