Felbukkant a soron következő Samsung kagylótelefon

Az összecsukható telefonok valószínűleg sosem mennek ki teljesen a divatból, és ezt részben a Samsung erőfeszítéseinek is meg lehet köszönni, hiszen az elmúlt években nem egy ilyen formájú okosketyere látott napvilágot a logójukkal. Egyelőre nem arról a fajtáról van szó, amely egy Samsung formatervezési minta szerint hosszúkás, kettéhajtható megjelenítővel rendelkezik, hanem a hagyományos, alul nyomógombos, felül kijelzővel szerelt kagylótelefonról, amit Jack Bauer is jókedvűen csukott össze, hosszú évekkel ezelőtt.


(forrás: TENAA) [+]

Tavaly a Samsung W2017 két 4,2 hüvelykes Full HD panellel és a Snapdragon 820-as SoC-vel mutatkozott be, 4 gigabájt RAM és 64 gigabájtos tároló kíséretében, és a W2018 kódjelű folytatás ezen a recepten nem sokat változtat, csak a hardver frissíti a még mindig tavalyi Snapdragon 821AB-re.


(forrás: TENAA) [+]

Marad hátul a 12 megapixeles kamera és belül a 2300 mAh-s telep, a SamMobile ezért úgy véli, ez egy igazi folytatás helyett egyszerűen a W2017 európai piacra szánt változata lehet, bár a W2018-as elnevezés generációs ugrásra enged következtetni. Akárhogy is: a kagylótelefonok még mindig élnek, csak győzze az ember a szemtelenül drága végösszeget egy-egy ilyen csúcsmodellért kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés