Félmillió OnePlus One fogyott eddig

Finoman szólva is rögös volt a OnePlus első készülékének az útja felhasználókig, a One ugyanis a problémás meghívási rendszerrel, szoftveres problémákkal, vitatott önreklámmal és késésekkel sokaknak okozott álmatlan éjszakákat. Maga a készülék azonban az elkért árhoz képest igencsak jól sikerült, és idővel nálunk is kikötött hazai garanciával, így a One a gyártó első okostelefonjaként meglehetősen jól fogyott.

OnePlus One hátlapi kamera és vaku
[+]

Carl Pei, a OnePlus vezérigazgatója a dublini Web Summit során a Forbesnak elmondta, hogy az eladási számok átlépték a félmilliós határt, így a következő cél az egymillió értékesített One elérése még az év vége előtt, ami persze nem lesz könnyű a hátralévő idő rövidsége okán. A gyártási problémák megoldásával mindenesetre megnövekedtek a raktárkészletek, és az olyan kis piacok, mint a magyar is segíthetik a hétjegyű szám elérését.

Azóta történt

  • Készül a OnePlus második készüléke

    Újabb bejelentésre készül a magnézium-öltözetbe burkolt, mérsékelt árfekvésű csúcsmodellje révén ismertté vált OnePlus.

  • Ilyen lesz a OnePlus Two?

    Egy online áruház kínálatában hosszú hónapokkal a tervezett bevezetés előtt felbukkant a OnePlus következő készüléke.

Előzmények

  • Összefog a OnePlus és a JBL

    Új mikronfonos fülest készül piacra dobni saját honlapján a OnePlus, amelyet a legendás JBL tervez a feltörekvő ám problémás kínai gyártó számára.

  • Jövőre érkezhet a OnePlus Two

    Már készül a remekül árazott, ám számos problémával és csúszással elstartoló OnePlus One folytatása, erről a fiatal kínai vállalat elnöke számolt be.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

Hirdetés