Feltűnt, majd eltűnt a OnePlus 7 és 7 Pro specifikációja

A két készülék teljes adatlapját tette közzé egy Baidu felhasználó, ami mostanra nyom nélkül el is tűnt.

Május 14-én mutatkozik be a OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro. A legtöbb lényegi információt már összeollózhattuk innen-onnan, a magasabb képfrissítési rátával dolgozó kijelzőről például Pete Lau nyilatkozott a The Vergenek. A most közzétett, majd meglepő hirtelenséggel eltüntetett specifikáció egyébként reálisnak tűnik, noha a forrásoldal nem mindig bizonyult megbízhatónak. A Baidu bejegyzésnek meg nyoma veszett.


[+]

Mindenesetre senki nem fog meglepődni rajta, hogy a OnePlus 7 és 7 Pro Snapdragon 855-tel érkezik, előbbi 6, utóbbi 10 GB operatív memóriával. Újdonság, hogy ezúttal pontos méreteket is közölt a rejtélyes felhasználó: a kisebb, szenzorszigetes modell 157,7 x 74,8 x 8,1 milliméter, míg a pop-up kamerás Pro 162,6 x 76 x 8,8 milliméter lesz. Az akkumulátorkapacitás ettől függetlenül majdnem megegyező, a normál modell 4100 mAh-val, a Pro pedig 4000 mAh-val gazdálkodhat.

A kijelzőtechnológiáról csak annyit tudtunk meg, hogy mindkét variáns ujjlenyomat-olvasót is magába foglaló Super AMOLED panelt kap, az alapmodell 6,2 hüvelykes méretben szenzorszigettel, a nagyobb pedig 6,64 hüvelykes, teljes előlapot betöltő megjelenítőt mechanikusan kiemelkedő előlapi kamerával. A OnePlus 7 felbontása megáll FHD+-nál 60 Hz-es képfrissítés mellett, a Pro viszont, ahogy Lau korábban utalt rá, QHD+ minőséget és 90 Hz-es frissítést tud majd.

A kamerák tekintetében is lesz különbség a készülékek között, noha a főkamera mindkét esetben egy 48 megapixeles egység, valószínűleg a Sony IMX586-osa, a OnePlus 7 csak egy további, telés kamerát kap. Ezzel szemben a Pro rendszere kiegészül egy ultraszéles látószögű egységgel is. A Type-C porton bonyolítható 30 wattos gyorstöltést mindkét készülék tudja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés