Fém burkolattal hódíthat az Elephone M3 Pro

Az Elephone nagyon hajt arra, hogy minél ismertebb legyen a mobilos iparágban. Sok más gyártóhoz hasonlóan székhelyük Kínában található, és számos, különböző kategóriában induló készüléket bemutattak már az utóbbi időben, legyen az alsó vagy esetleg felső szegmensben debütáló modell. Legújabb termékük M3 Pro névre hallgat, és a kistestvéréhez hasonlóan fém burkolatot kapott.

Az M3 és az M3 Pro ugyanolyan formatervvel rendelkezik, ám utóbbi erősebb, hiszen 3 GB-nyi rendszermemóriát kapott. A kínaiak újdonsága fényképezés terén is sokat ígér, köszönhetően a Sony IMX230 szenzornak. A hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, az előlapra pedig az LG által készített 5,5 hüvelykes kijelző, aminek felbontását egyelőre nem közölte a cég.

Az időtállóságról a nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek Helio P10 chipset, valamint a gyorstöltést támogató USB Type-C csatlakozó gondoskodik. Az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszert futtató készülék ára és megjelenésének időpontja egyelőre még nem ismert.

Előzmények

Hirdetés