Íme, az iPhone 15 és 15 Pro színei

Fotók a készülékek modelljeiről. Változnak az árnyalatok és úgy tűnik, nemhogy sötétvörös Pro, de piros alapmodell sem lesz a szeptemberi bemutatón.

Elég volt a renderképekből és az egy-egy alkatrészt ábrázoló gyenge minőségű fotókból, két héttel a bemutató előtt egy rakás fotót posztolt Sonny Dickson a Twitterre (X-re?) az iPhone 15 és 15 Pro telefonok dummy modelljeiről. A dummy változatok nem működőképes eszközök, de megmutatják a kiegészítő-gyártóknak, hol lesznek a csatlakozók, gombok, kamerák a telefonon, mekkora lesz a kijelző és készülékház mérete, illetve adnak némi támpontot arra vonatkozólag is, hogy milyen színekben készül majd az adott mobil. Jelen esetben úgy tűnik, hogy az iPhone 15 és 15 Plus feketében, zöldben, kékben, sárgában és rózsaszínben, az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max feketében, szürkében, kékben és ezüstben kerül majd forgalomba.

Az iPhone 15 Pro modellek és a várható színekAz iPhone 15 Pro modellek és a várható színekAz iPhone 15 Pro modellek és a várható színek Az iPhone 15 Pro modellek és a várható színek (forrás: Twitter) [+]

A modellekről készült fényképeken látszik, hogy ott virít az USB-C csatlakozó az összes típus alján, illetve az is feltűnik, hogy az alapmodelleken marad a kétállású némító kapcsoló. A Pro változatok új gombja nem látszik egyértelműen a képeken. Az alapmodell és a Plus maradnak az alumínium keretnél és a fényes hátlapi üvegnél, a Pro változatok állítólag titán keretre váltanak, ami a hátlapi üveggel együtt matt lesz. Ez a fotókon egyelőre nem látszik.

Az alapmodell iPhone 15 és a 15 Plus várható színeiAz alapmodell iPhone 15 és a 15 Plus várható színeiAz alapmodell iPhone 15 és a 15 Plus várható színeiAz alapmodell iPhone 15 és a 15 Plus várható színeiAz alapmodell iPhone 15 és a 15 Plus várható színei Az alapmodell iPhone 15 és a 15 Plus várható színei (forrás: Twitter) [+]

A titánkeret lehet egyébként az oka annak, hogy a dummy modellek alapján az eddigi legszürkébb iPhone-sorozat lesz a 15-ös. A titán megmunkálása és felületének színezése akkora léptékben, melyben az új iPhone 15 Pro modellek készülnek ütközhet akadályba, s míg a rozsdamentes acélt 2017 óta használta folyamatosan az Apple csúcskészülékeihez keretként, s így volt ideje kísérletezni a színekkel, addig a titán esetén maradhattak az egyszerűbb megoldásoknál, a korábban pletykált vörös változat pedig maximum jövő tavasszal mutatkozhat be a szokásos tavaszi színfrissítésként.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés