Megmutatta élőben a Google a Pixel Tabletet

A 2023-as Milánói Design Héten állította ki a Google az új táblagépét.

Shaped by Water címmel tartott kiállítást a Google dizájncsapata a 2023-as Milánói Design Héten, ahol több Google hardver is helyet kapott, köztük a hivatalosan még be sem mutatott Pixel Tablet is. A kiállításon készült fotókon a kék, a fehér és a pink változat volt kiállítva, a táblagép mellett pedig a Pixel Watch, Buds és Pixel okostelefonok is ott voltak, hirdetve a Google-féle ökoszisztémát.

Képeken a Pixel TabletKépeken a Pixel Tablet Képeken a Pixel Tablet (forrás: 9to5Google) [+]

A táblagépről készült fotók megerősítik, hogy az eszköz hátlapján adott a mágneses okos csatlakozó, a négy hangszóró, vagy a bekapcsoló gombba integrált ujjlenyomat-leolvasó. Az okos csatlakozóval dokkoló-töltő állomásra lehet majd csatlakoztatni a táblagépet, amivel otthoni okoskijelzővé avanzsál majd.

A fehér mellett kék és rózsaszín, valamint állítólag sárga színben is kapható lesz a Pixel TabletA fehér mellett kék és rózsaszín, valamint állítólag sárga színben is kapható lesz a Pixel Tablet A fehér mellett kék és rózsaszín, valamint állítólag sárga színben is kapható lesz a Pixel Tablet (forrás: 9to5Google) [+]

Várhatóan a Pixel Tablet a május 10-i Google I/O konferencián mutatkozik be, piacra pedig valamikor júniusban vagy júliusban kerül, állítólag 600 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés