Festmények és kaidzsúk a Mi Mix 2S hatásvadász előzeteseiben

Megugorhatott a Xiaomi marketing büdzséje, a március 27-án érkező Mi Mix 2S-t ugyanis részben a Tűzgyűrű: Lázadás című óriásszörnyes blockbusterrel reklámozzák, és az első klip megerősíteni véli azokat az egyre biztosabbá váló értesüléseket, hogy a Mi Mix 2 ráncfelvarrása marad a tavalyi modell három oldalon kávamentes formájánál, felső vagy sarokbetüremkedés nélkül.

A Snapdragon 845-tel érkező masina komolyabb dizájnváltás helyett inkább az extra lehetőségekre megy rá: a vezetékmentes töltést már korábban bejelentette a Xiaomi, a második klip pedig az arcalapú feloldást demonstrálja festmények segítségével, arra célozva, hogy a tulaj különféle öltözetekben és maskarákban is azonosítható marad. Remélhetőleg képek segítségével nem.

A tippek szerint egyébként a Mi Mix 2S-nek is lesz kerámiaborítású variációja, illetve akad majd kiszerelés 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárolóval, a Mi 7 érkezéséig pedig ez a modell lesz a Xiaomi csúcsmasinája, bár általában ebből a szériából jóval kevesebbet gyártanak a reguláris zászlóshajóknál.

Azóta történt

  • Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S

    A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.

Előzmények

  • Pofonnal fenyegetőzik a Mi Mix 2S

    Furcsa poszterekkel számol vissza március 27-éig a Xiaomi: lendülő tenyér és tapsoló kezek főszerepben. Mégsem a sarokba kerül a szelfikamera?

  • Vezetékmentes töltéssel érkezik a Mi Mix 2S

    A kiszivárgott, rossz minőségű videókon megcsodálható az apró és az eddigieknél sokkal praktikusabban elhelyezett notch, a vezetékmentes töltést pedig maga a Xiaomi pletykálta el.

  • Újabb fotó a Mi Mix 2S-ről

    Ismét kínai forrásból érkezett a fotó, ami nem csak a sarokba tolt kamerát, hanem a hátlapon maradó ujjlenyomat-olvasót is megerősíti.

  • Videón a Mi Mix 2S

    A telefon teteje nem látszik a képen, az iPhone X-éhez hasonló gesztusvezérlés azonban egyértelműen kivehető.

Hirdetés