Fillérekért kínál az Ulefone stílust

A Note 15 olcsó és előnyös megjelenésű belépőmobil, történelmi hardverrel.

Az Ulefone a strapatelefonok mellett hagyományosabb okosmobilokat is gyárt, és a Note 16 Pro nem csak használható specifikációval, hanem kellemes megjelenéssel is ígéretes darabként futott be hozzánk, hogy aztán pár típushiba miatt lemaradjon a plecsniről.


[+]

Bár a Note 15 az alacsonyabb számozás alapján akár korábbi készülék is lehetne, ehelyett egy még olcsóbb készülékről van szó, és a 90 dolláros indítás nem is rossz, ha többletköltségek előtt 31 ezer forintra konvertáljuk.


[+]

Ennyiért viszont tényleg a fekete, kék és főleg lila színben előnyös matt műanyag kivitel az, amire felkapja az ember a fejét, a 6,217"-es és 60 Hz-es HD+ panelre ugyanis nem. De nem ez a döbbenetes, hanem a (h)őskorból visszatért MediaTek MT6580 négymagos chip 1,3 GHz-es Cortex-A7 magokkal, lojális olvasóink pedig a Mali-400 GPU-ra is emlékezhetnek.


[+]

Mindehhez 2 GB RAM tartozik, 3 GB virtuális memóriával megtoldva a 32 GB-os tárolónak köszönhetően, azt pedig akár 64 GB-os microSD kártyával bővíthetjük. A készülék Android Go verziót futtat 12-es évjáratból, a legfeljebb 3G-s adatkapcsolat pedig alighanem megpecsételi a Note 15 sorsát.

Az előlapra 5, a hátlapra pedig 8 megapixeles kamera, mélységérzékelő és LED villanó került – plusz egy dísz, pedig messze még a karácsony. A 4000 mAh-s telepet 5 watton lehet tölteni, és tulajdonképp meglepetés, hogy az USB-C port megvan, de még a jack kimenetről sem kell lemondani.

Előzmények

Hirdetés