Filléres taggal bővült az Oppo A-széria

Az A17 idővel nálunk is felbukkanhat.

Nagyjából egy éve futott be hozzánk az Oppo A16s, amely a hazai polcokon a középkategória legalján tanyázott, és Malajziában indítja nemzetközi menetelését a folytatása, az Oppo A17. Hazai startról egyelőre nem esett szó, és kétségtelenül egy újabb vékony pénztárcára szabott modellről van szó, ám ha más nem, a szemrevaló küllem miatt sikeres lehet.


[+]

Nem is a kameracseppes formula és a 6,56"-es HD+ LCD panelbe nyúló 5 megapixeles önfotós egység a megnyerő, ahogy nyilván a 60 Hz-es képfrissítés sem kel versenyre a gördülékenyebb kijelzőkkel. A szimpla, lapos kivitel és a matt világoskék hátlapból alig kiemelkedő lencsekörök állnak igazán jól az A17-nek, amiből fekete változat is elérhető. Oké: az alsó körön a LED villanót csak 2 megapixeles mélységszenzor kísérte el, ám felülre 50 megapixeles egység került a quad-Bayer fajtából, f/1,8-as rekesszel.


[+]

A MediaTek Helio G35 nyolcmagos chip nem fog benchmark rekordokat dönteni, legfeljebb negatívat, a 4 GB RAM viszont ugyanennyi virtuálissal megtoldható, 64 gigabájtos tárolóból lecsippentve. A dual SIM-es telefon ColorsOS 12.1.1 rendszert futtat és 5000 mAh-s telep látja el energiával. Az A17-et 600 maláj ringgitért lehet kosárba helyezni, ami 56 ezer forintnak felel meg – erre ideérve azért 10-20% felár rárakódhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés