Flyme 5.0 frissítést kapott a Meizu MX5

A Meizu felhasználók többsége minden valószínűség szerint kedveli a Flyme OS-t, az egyszerű, de remekül használható rendszer jól kihasználja a nagy kijelző adottságait és rengeteg okos apróságot rejt magában. Természetesen a gyártó idei egyik csúcsmodelljének számító MX5-ben is ez a szoftveres környezet dolgozik az Android Lollipop alapjain. A készülék Flyme OS 4.5-tel került a boltok polcaira, a Pro 5-tel érkezett Flyme OS 5-öt pedig most kapta meg frissítés formájában.

Flyme 5.0 frissítést kapott a Meizu MX5
[+]

A 936 megabájtos OTA pakk csak a Flyme OS-t frissíti, az Android verzióját nem. Jó hír viszont, hogy a felhasználók nem csak új ikonokat és animációkat kapnak, hanem rengeteg extra funkciót, és állítólag az akkumulátor üzemideje is javult, a rendszer teljesítményét pedig tovább optimalizálták, a lehető legjobb rendszersebesség érdekében. A frissítés első hulláma jelentős terhelést okozott a Meizu szervereinek, mostanra viszont már jó eséllyel minden tulajdonosnak gyorsan letölthet és települhet az új verzió.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

Előzmények

Hirdetés