Folytatódik a Sony Xperia Ace széria

De nem biztos, hogy csak Japánban. Az idei Ace III-at az Ace IV váltja jövőre és nem kizárt, hogy elhagyja a szigetország partjait.

Jelentősebb előrelépés lehet a japán Xperia Ace szériában a jövő évre tervezett, négyes sorszámú modell, de természetesen nem méretben. Az állítólagos Xperia Ace IV megtartja az 5,5 hüvelykes, Gorilla Glass Victusszal védett kijelzőt és a 4500 mAh-s akkumulátort, így a méret csak a képarány 21:9-re váltása miatt módosulhat. A friss lapkakészlet és a jobb panel viszont egy kategóriával feljebb tolhatja a japánok kompakt ajánlatát. Ráadásul nem kizárt, hogy nemzetközi forgalomban is megjelenik.

Sony Xperia Ace III
Sony Xperia Ace III [+]

Az Xperia Ace III még HD+ felbontású LCD panellel dolgozott, ezt jövőre 1080 x 2520 pixeles OLED panel váltja, a Snapdatgon 480-at pedig a ropogós, továbbra is 5G-képes Snapdragon 4 Gen 1, ami 15%-kal jobb processzorteljesítményt és 10%-kal erősebb grafikus képességeket jelent majd. Mindehhez már 6 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely tartozik majd.

Xperia Ace III
Xperia Ace III

A 18 wattos gyorstöltés marad, ahogy minden bizonnyal az IP68-as minősítés, a bővíthető belső tárhely, a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, az LDAC támogatás, az NFC és az FM-rádió is. A kamerákról egyelőre nincsenek információink, az Ace III mindössze egy 13 megapixeles főkamerával és egy 5 megapixeles szelfiegységgel dolgozott, valószínűleg ezen a fronton is igyekszik majd erősíteni a Sony. Az Xperia Ace III 34 ezer japán jenbe kerül, ami körülbelül 95 ezer forint, vélhetően az új generáció sem lesz kifejezetten olcsó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés