Folytatódik a számozott PowerBeats-család

Várhatóan továbbra is a Pro marad a teljesen vezeték nélküli megoldás, viszont az Apple H1 chipet beépítik az olcsóbb modellbe is.

Ha valaki az Apple kínálatában keres sportos, edzéshez kitalált vezeték nélküli fülhallgatót, akkor jó eséllyel fog belefutni a PowerBeats-szériába, ami az AirPodshoz hasonló vízállósággal bír, megkapja a házon belüli, friss zenei chipeket, mindezt azonban biztosabb, fülhorgos kialakítással és egyszerűbben kezelhető, fizikai gombokkal egészíti ki. A PowerBeats-felhozatal két szinten érhető el: a nemrég kiadott Pro a teljesen vezeték nélküli, töltőtokos, drágább megoldás, míg a számozott változat - ami jelenleg a 3-asnál tart - két oldala kábellel van összekötve, és ezen a kábelen helyezkednek a gombok, a töltés pedig hagyományos úton, microUSB-vel történik.

[+]

A két oldal kábeles összeköttetése szinte biztosan nem változik meg a PowerBeats 4-gyel sem, viszont a gombok átkerülnek a vezetékről a fülhallgatóra, és a jelenlegi információk szerint a 4 már megkapja az új Apple H1 chipet, akár 15 órás lejátszásra alkalmas akkumulátora lehet, és még gyorsabb lesz a töltési rendszere, amivel már 60 percnyi zenelejátszást tölthetünk bele 5 perc alatt - kíváncsian várjuk, hogy a csatolófelület Type-C vagy Lightning lesz-e.

[+]

Külsőre láthatóan nagyon hasonlítani fog a Pro változatra, fekete, piros és fehér színekben érkezhet. Itthon jelenleg nincs extrém árkülönbség a 66 000 forintos PowerBeats 3 és a 85 000 forintos Pro között, és mivel a termékek is egyre közelebb állnak egymáshoz, valószínűleg az áron sem akar csökkenteni majd az Apple, de erről egyelőre még semmit nem tudunk.

Az indexképen a PowerBeats Pro látható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Beats

Azóta történt

  • Bemutatkozott a PowerBeats 4

    Néhány napja még csak elméletként beszéltünk róla, mostanra viszont hivatalossá vált: remek az üzemidő, jónak ígérkezik a hangzás, de az ára is közel van a Pro változatéhoz.

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

Hirdetés