Fordít egyet a GT5 az elődje fő karakterjegyén

Marad az emlékezetes hátlap a közelgő Realme készüléken, csak elfordul a LED keret.

Augusztus 28-án érkezik Kínába a Realme GT5, és esélyes ennek a modellnek a felbukkanása is idővel a nemzetközi piacon. A GT3 sem fukarkodott karakteres dizájnelemekben és hivatalos kép erősíti meg, hogy marad a karakteres, fekete kamerasáv balra tájolt optikákkal és apró LED kerettel jobbra, amely álló elrendezésről fekvőre vált.


(forrás: Realme) [+]

Bár a bemutatóra csak augusztus 28-án kerül sor, nem igazán tartogat titkokat az eseményre a Realme, amely a Weibón közzétette a legfőbb paramétereket, így az 5240 mAh-s telepet 150 wattos villámtöltéssel, de lesz 240 watton tölthető változat is, aminek szűkösebb kapacitását viszont a gyártó elhallgatja.

Tudunk a Snapdragon 8 Gen 2 chipről is akár 24 / 1024 GB-os konfigurációban és az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkameráról, a szerényebb ultraszéles és mélység vagy makrószenzorról az alacsony pixelszám miatt a gyártó viszont szintén nem ejt szót, mintha szégyellené a 8 + 2 megapixelt, nem alaptalanul. Ez a telefon ugyanis a remek kamerák helyett a teljesítményre és a töltéssebességre megy rá, fotóban és videóban majd csak a hónapokkal később érkező GT5 Pro fog villantani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés