Forráskód árulkodik a Pixel 4 kijelzőjéről

A 90 Hz-s képfrissítés szinte egészen biztos, de már a telefont körbemutogató hands-on videót is találni a neten.

Korábban is volt már szó arról, hogy 90 Hz-s kijelzőt kap a Pixel 4-család, de most már az Android 10 forráskód is árulkodik erről az információról, méghozzá a tartalomalapú fps-felismerésnél, illetve a 60 Hz - 90 Hz egy kommentben. A P19-rész értelemszerűen a 2019-es Pixelekre utal, és az is gyanús, hogy a publikálás után nem sokkal kivették ezt a részt az elérhető verziókból.


[+]

Mindenesetre a nyílt titkokon túl van már egy rövid, a fekete Pixel 4-et körbemutató videó is, amit egy maláj forgalmazó publikált, illetve egy hasonló, de még rövidebb mozgókép, amin pedig egy fehér Pixel 4 XL látható. A Pixel 4 várhatóan a kompakt ligát próbálja erősíteni az 5,7 hüvelykes FullHD+ OLED paneljével, viszont akkumulátora csak 2800 mAh-s lesz, miközben az XL változat 6,3 hüvelykes kijelzőt kap 1440p+ kijelzővel, 3700 mAh-s teleppel. Rendszerchip terén Snapdragon 855-re számíthatunk 6 GB RAM-mal, szoftveresen pedig nyilvánvalóan a legfrissebb, 10-es Android kerül rájuk, egy-két exkluzív extrával, mint a Face ID-jellegű hardveres felkészültséget jelentő Soli radar a Motion Sense gesztusvezérléshez.

Előzmények

  • Google Pixel 3a teszt - a Nexus szellem-e?

    A középkategóriát felfelé kitolva kínálja a Google csúcsmobilok letisztultságát és kameráját ez a kedvezőbb árú, bár megkésett formájú referenciatelefon.

  • Élő fotón a Pixel 4

    A Pixel 3 méretes káváit és a 3 XL hatalmas szenzorszigetét elegánsabb, bár aszimmetrikus kávák válthatják az első kémfotók szerint is.

Hirdetés