Fotókon a Bose QuietComfort Ultra fej- és fülhallgatók

Ultra néven bővül a Bose legnépszerűbb zajszűrős szériája.

Két színben érkezik a Bose QuietComfort Ultra fejhallgató és QuietComfort Ultra Earbuds fülhallgató is, legalábbis az OnLeaks és a My Smart Price által közölt képek alapján. A két megbízhatónak számító forrás szerint a fülhallgatók a QC Earbuds II utódjai lesznek, a fejhallgató viszont egy magasabb szintet kínál majd a kínálatban most is megtalálható QC 45-nél, de nem váltja le azt.

Ez lehet a Bose QuietComfort Ultra fejhallgatóEz lehet a Bose QuietComfort Ultra fejhallgatóEz lehet a Bose QuietComfort Ultra fejhallgatóEz lehet a Bose QuietComfort Ultra fejhallgató Ez lehet a Bose QuietComfort Ultra fejhallgató (forrás: OnLeaks és My Smart Price) [+]

A képeken jól látható, hogy a fejhallgatókon maradnak a nyomógombok az irányításhoz, az USB Type-C a töltéshez, illetve a szár és a fülkagylók találkozásánál megmarad a zsanér is, így kisebb méretre össze lehet majd hajtani a fejhallgatót. Az újdonságok ára állítólag 499,95 euró lesz, a fülhallgatókat valamivel olcsóbban, 349,95 eurós áron szánja piacra dobni a cég valamikor szeptemberben.

Ránézésre nincs különbség a QC Earbuds II és a QC Ultra Earbuds közöttRánézésre nincs különbség a QC Earbuds II és a QC Ultra Earbuds közöttRánézésre nincs különbség a QC Earbuds II és a QC Ultra Earbuds közöttRánézésre nincs különbség a QC Earbuds II és a QC Ultra Earbuds közöttRánézésre nincs különbség a QC Earbuds II és a QC Ultra Earbuds között Ránézésre nincs különbség a QC Earbuds II és a QC Ultra Earbuds között (forrás: OnLeaks és My Smart Price) [+]

Nem sokat változik a QC Earbuds II-höz képest formáját tekintve a QC Ultra Earbuds, marad a rövid szár, az IPX4-es kialakítás, az érintőfelülettel történő vezérlés, illetve a több mikrofon az ANC-hez. Az új QC eszközök Bluetooth 5.3-as kapcsolatot használnak majd, a fejhallgatón viszont a képek alapján megmarad az analóg jack is szerencsére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Előzmények

Hirdetés